Direktlänk till inlägg 18 maj 2008

En förfärlig historia....

Av Ingalill Moberg - 18 maj 2008 15:12

Jaha då var helgens bravader över..och det blev väl en smått förfärlig historia...var ju dödstrött redan innan..kom från Göteborg i torsdags...hem till trim och förberedelser inför helgens utställningar..förutsättningar var inte dom bästa..Kiwi var gräsligt skendräktig..och det är inte kul när det gäller Kiwi

Lördagen var ju ok..Kosse fick 1:a och blev tvåa i sin klass ..och där fanns många fina killar med.. Emma fick blått band med motiveringen FET...vilket ju stämmer alldeles absolut..( men försök att få min mor att inse det!!!!...till och med Getrud Hagström har försökt!!!).nåja..mamma lyckades få in lite info i sitt söta huvud..det skall inhandlas Light-foder...och det i rappet...figuren ska slimmas till Stockholm..på Emma alltså...Kiwi var väl inte alldeles moloken men ett blått blev det....men idag...

Det var husse som gick med Kiwi idag..till stupstocken såg det ut som...döden var nära....det var sista stegen mot graven..att han överhuvudtaget kunde ställa henne var en bragd..svansen låg klistrad vid benen och blicken sa DÖD... var försvann terriern?????..hönsdödaren och kattmarodören??? ..Bäst i Rasen vinnaren och slagskämpen????..borta...

det blev gult band..den första i livet!!..hoppas det är den sissta... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingalill Moberg - 11 oktober 2018 17:05


  Vi har inga hundar till salu för tillfället , både Ville och Affe bor nu hos sina nya familjer. Går ni i hundplaner så hör av er och kom och hälsa på hundarna här, vi planerar att para till våren. ...

Av Ingalill Moberg - 1 oktober 2018 12:24


  Vi söker en lämplig fodervärdsfamilj till lille Ville som nu blivit 10 månader. En pigg kille med hjärtat på rätta stället. Hör av er för mer info om Ville. Vill också önska Affe lycka till med sin nya familj på Öland. ...

Av Ingalill Moberg - 26 september 2018 16:07

       

Av Ingalill Moberg - 2 september 2018 17:40

    Hej , jag heter Mayberry Farm’s Dark Intense och jag söker en egen familj. Jag är en väldigt mjuk kille , slät i pälsen och mitt reg.nr på kennelklubben är SE41794/2018 om ni vill se mitt stamträd. Jag är född på midsommarafton, är vacc...

Av Ingalill Moberg - 13 augusti 2018 21:38


  På grund av avhoppande valpköpare har vi en slät hane som söker lämpligt hem. Han är född 21/6 och har regnr SE41794/2018 för den som vill titta på stamtavlan på www.skk.se. En väldigt mjuk och go kille , stadig o trygg som sin mor Vickan. Hör a...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se