Direktlänk till inlägg 18 maj 2008

En förfärlig historia....

Av Ingalill Moberg - 18 maj 2008 15:12

Jaha då var helgens bravader över..och det blev väl en smått förfärlig historia...var ju dödstrött redan innan..kom från Göteborg i torsdags...hem till trim och förberedelser inför helgens utställningar..förutsättningar var inte dom bästa..Kiwi var gräsligt skendräktig..och det är inte kul när det gäller Kiwi

Lördagen var ju ok..Kosse fick 1:a och blev tvåa i sin klass ..och där fanns många fina killar med.. Emma fick blått band med motiveringen FET...vilket ju stämmer alldeles absolut..( men försök att få min mor att inse det!!!!...till och med Getrud Hagström har försökt!!!).nåja..mamma lyckades få in lite info i sitt söta huvud..det skall inhandlas Light-foder...och det i rappet...figuren ska slimmas till Stockholm..på Emma alltså...Kiwi var väl inte alldeles moloken men ett blått blev det....men idag...

Det var husse som gick med Kiwi idag..till stupstocken såg det ut som...döden var nära....det var sista stegen mot graven..att han överhuvudtaget kunde ställa henne var en bragd..svansen låg klistrad vid benen och blicken sa DÖD... var försvann terriern?????..hönsdödaren och kattmarodören??? ..Bäst i Rasen vinnaren och slagskämpen????..borta...

det blev gult band..den första i livet!!..hoppas det är den sissta... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingalill Moberg - Torsdag 16 maj 20:30

    Nu avancerar vi i snabb takt, första kissen på tidning och träff med de andra hundarna....snart går vi ut genom luckan och upptäcker världen. En extramorsa har vi fått också....till vår kära moders förtret. ...

Av Ingalill Moberg - Söndag 12 maj 23:37


  vi vilar för snart ska vi ut i hagen i köket.

Av Ingalill Moberg - Tisdag 7 maj 18:31


   

Av Ingalill Moberg - Fredag 3 maj 18:52

       

Av Ingalill Moberg - Tisdag 30 april 15:14


  Dom är pigga som mörtar och det är mest mat på agendan. Jessie är en lugn o trygg moder med sin första kull. ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se