Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Konsten att ställa valp....

Av Ingalill Moberg - 23 maj 2008 18:39

Ja, det är ju ett kapitel för sig detta med att få en livlig parvel att stå det snyggaste han kan..oftast är det ju en annan uppfödare som vill ha dessa bilder för att bilda sig en uppfattning om valpen är ett ämne eller inte...och det vill man ju helst att den ska vara...nåja...för att uppnå denna photogeniqa situation så behövs följade rekvisita...

1 ...köttbullar...orsakar bitsår på tumme och pekfinger...låt gärna valpen sluka några stycken innan... så inte effekten blir så stark..

2.... halkfritt bord..förslagsvis trimbord med lagom höjd för ryggen...din alltså..

3..tålamod, tålamod och ännu mera tålamod..

4...en tålmodig sambo som förslagsvis håller i kameran..hetsa inte på ..då blir han inte tålmodig så länge...skrik inte NU..för många gånger..då slänger han kameran och går upp till teven i ställen... kom med glada tillrop..såå va bra eller liknande..du är helt beroende av kameramannen..glöm inte det

5..en supermodern dig-kamera som inte tar 2 sekunder på sig att komma till grönt...när det blinkar rött står nämligen valpen perfekt...efter det du skrikit NU och kameran blinkar grönt står valpen som en kamel..

Ja det var lite råd på vägen  Ge inte upp!!!! 

 
ANNONS
 
Marie

Marie

24 maj 2008 08:59

Hej Ingalill!

Oj oj vilket gott skratt jag fick när jag läste detta! Jag känner igen mig i ALLT du skriver. Det är alltså lika för alla...? Jag som trodde alla andras små valpar stod som superutställningshundar direkt ;) Jag är just nu på gång att fota ståbilder på mina små lymlar på 5,5 veckor. Önska mig lycka till?!

Kram, Marie

http://www.westjacs.se

 
Ingen bild

Inga-Lill

24 maj 2008 17:46

Hej Marie...ja visst är det väl träffande!!!
och alla dessa misslyckade kort man har...lycka till nu med fotandet..det finns konjak....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingalill Moberg - 11 oktober 2018 17:05


  Vi har inga hundar till salu för tillfället , både Ville och Affe bor nu hos sina nya familjer. Går ni i hundplaner så hör av er och kom och hälsa på hundarna här, vi planerar att para till våren. ...

Av Ingalill Moberg - 1 oktober 2018 12:24


  Vi söker en lämplig fodervärdsfamilj till lille Ville som nu blivit 10 månader. En pigg kille med hjärtat på rätta stället. Hör av er för mer info om Ville. Vill också önska Affe lycka till med sin nya familj på Öland. ...

Av Ingalill Moberg - 26 september 2018 16:07

       

Av Ingalill Moberg - 2 september 2018 17:40

    Hej , jag heter Mayberry Farm’s Dark Intense och jag söker en egen familj. Jag är en väldigt mjuk kille , slät i pälsen och mitt reg.nr på kennelklubben är SE41794/2018 om ni vill se mitt stamträd. Jag är född på midsommarafton, är vacc...

Av Ingalill Moberg - 13 augusti 2018 21:38


  På grund av avhoppande valpköpare har vi en slät hane som söker lämpligt hem. Han är född 21/6 och har regnr SE41794/2018 för den som vill titta på stamtavlan på www.skk.se. En väldigt mjuk och go kille , stadig o trygg som sin mor Vickan. Hör a...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se