Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Celebert besök hos Mayberry....

Av Ingalill Moberg - 25 maj 2009 17:13

Min väninna har åkt på en kort-semester och överlämnat sina dyrgripar i min vård...där är mamma Siv , ynglingen Bertil och Siv's småttingar som börjar på A..( har nu glömt deras namn..Alma hette den ene i alla fall...)

Likt Alien's har dom invaderat huset..ettriga till tusen!..keliga som bara den..

dom är av rasen AHT (American Hairless Terrier)

Siv har varit här förut och lekt med mina russlar...nu vaktar hon sina ungar som fått en egen hage i köket...Bertil är ny i sällskapet..4 månader gammal och väldig pigg!!!!..han vaknar så där runt halv- fem snåret om mornarna ...

så kvällarna handlar väldigt mycket om att hålla Bertil uppe så länge som möjligt...han hänger med huvudet på soffstödet redan runt 21-snåret..så då gäller det att få igång honom igen...vi har lyckats ganska bra, tycker jag..i morse piggnade han till först halv-åtta...han kommer från Finland, vi hade nån ide om att han kanske blivit utvisad..Bertil är väldigt mycket Bertil..om man säger så.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingalill Moberg - Torsdag 11 okt 17:05


  Vi har inga hundar till salu för tillfället , både Ville och Affe bor nu hos sina nya familjer. Går ni i hundplaner så hör av er och kom och hälsa på hundarna här, vi planerar att para till våren. ...

Av Ingalill Moberg - Måndag 1 okt 12:24


  Vi söker en lämplig fodervärdsfamilj till lille Ville som nu blivit 10 månader. En pigg kille med hjärtat på rätta stället. Hör av er för mer info om Ville. Vill också önska Affe lycka till med sin nya familj på Öland. ...

Av Ingalill Moberg - Onsdag 26 sept 16:07

       

Av Ingalill Moberg - Söndag 2 sept 17:40

    Hej , jag heter Mayberry Farm’s Dark Intense och jag söker en egen familj. Jag är en väldigt mjuk kille , slät i pälsen och mitt reg.nr på kennelklubben är SE41794/2018 om ni vill se mitt stamträd. Jag är född på midsommarafton, är vacc...

Av Ingalill Moberg - Måndag 13 aug 21:38


  På grund av avhoppande valpköpare har vi en slät hane som söker lämpligt hem. Han är född 21/6 och har regnr SE41794/2018 för den som vill titta på stamtavlan på www.skk.se. En väldigt mjuk och go kille , stadig o trygg som sin mor Vickan. Hör a...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se