Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Celebert besök hos Mayberry....

Av Ingalill Moberg - 25 maj 2009 17:13

Min väninna har åkt på en kort-semester och överlämnat sina dyrgripar i min vård...där är mamma Siv , ynglingen Bertil och Siv's småttingar som börjar på A..( har nu glömt deras namn..Alma hette den ene i alla fall...)

Likt Alien's har dom invaderat huset..ettriga till tusen!..keliga som bara den..

dom är av rasen AHT (American Hairless Terrier)

Siv har varit här förut och lekt med mina russlar...nu vaktar hon sina ungar som fått en egen hage i köket...Bertil är ny i sällskapet..4 månader gammal och väldig pigg!!!!..han vaknar så där runt halv- fem snåret om mornarna ...

så kvällarna handlar väldigt mycket om att hålla Bertil uppe så länge som möjligt...han hänger med huvudet på soffstödet redan runt 21-snåret..så då gäller det att få igång honom igen...vi har lyckats ganska bra, tycker jag..i morse piggnade han till först halv-åtta...han kommer från Finland, vi hade nån ide om att han kanske blivit utvisad..Bertil är väldigt mycket Bertil..om man säger så.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingalill Moberg - Lördag 23 juni 14:04


  Vickan nedkom med tre pigga valpar 21/6....en tik och två hanar. ...

Av Ingalill Moberg - Torsdag 3 maj 09:45


  Nu är Vickan, Mayberry Farm’s Alba Maxima parad med Stjärnlidens Matrix Mayor, Morris så vi hoppas på valpar till midsommar. Morris kan ni se på Kennel Stjärnliden. ...

Av Ingalill Moberg - Tisdag 20 feb 20:42

    Två fina hanvalpar födda 13/2...mitt i natten förståss😴. Alla mår finfint och Dixie är en lugn o trygg moder. Dixie, Mayberry Farm’s Hubba Bubba och pappa Bosse , Relieds Moon Ray.  Vi planerar oxå en sommarkull,  Vickan, Mayber...

Av Ingalill Moberg - Lördag 20 jan 18:36


  Dixie, Mayberry Farm,s Hubba Bubba är dräktig och förväntas valpa v7. Hon är vår lilla sötnos och är parad med Relieds Moon Ray, Bosse på kennel Jackflash ...

Av Ingalill Moberg - Onsdag 10 jan 15:00

    Nu är alla valpar hemma i sina nya hem och vi önskar dom lycka till 😀 Lille Ville söker vi en foderfamilj till , i Skåne. Han sälj till  reducerat pris med bibehållen avelsrätt.... sk halvfoderavtal....vi önskar para tre tikar med hon...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se