Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

Det här med skor.....

Av Ingalill Moberg - 7 juni 2009 11:44

Satt vid datorn och letade lite på nätet efter ett par nya skor....har tidigare köpt ett par jättesnygga gummistövlat på Brandos....dom kom hem med blixtens fart och var hur bra som helst....nu var jag ute efter något sommaraktigt att ha på fötterna...

Av en ren slump hamnade jag på Deerberg!...www.deerberg.se

Det är här de bättre bemedlade sitter och surfar.. helt klart!..inte en doja under tusen spänn...här öppnade sig en helt ny värld för mig....skodesigners som Fly London, Think och Campus...för en vanlig människa helt okända begrepp..skor i prisklasser runt tvåtusen spänn!!!!!Nötskinn, svinläder och getmocka blev helt plötsligt en självklarhet..vegetabiliskt förgarvade skinnbitar och sulor i naturgummi. Handsydda dojjor med en passform som i himmelen!..det var här det sa Klick!!..El Naturalista.

Jag som annars tillhör gruppen som på Skopunkten köper 3 par och betalar för 2, var nu beredd att lägga en förmögenhet på ett par skor från El Naturalista. Var inne på deras hemsida www.elnaturalista.com..och blev om möjligt ännu mer besatt!! Nu snackar vi inte skor utan SKOR!!..jag började köra nån sort övertalning med mig själv.." dom håller säkert länge"..." jag behöver inte köpa någon vinterkappa i år"..och sist men inte minst.." Nog fasiken är jag väl värd skorna jag vill ha"...ja ni förstår...

Nu är jag ju född med tur som en tosing och det visade sig även i detta fallet...jag råkade hitta en skoboutiqe som är på fallrepet och har

utförsäljning på lagret..SALE stod det med stora bokstäver på dataskärmen.

El Naturaliska skorna blev mina för 680:-....en tredjedel av priset ..och det fanns ett par kvar i min storlek..Gud hör bön!!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingalill Moberg - Lördag 28 mars 12:03


  Vi önskar våra valpköpare lycka till med sina nya små vänner. ...

Av Ingalill Moberg - Måndag 16 mars 17:00

    Hej här är jag igen.....lite nya bilder på mig. Mayberry Farm’s MR Hazel har dom döpt mig till. Som ni ser har jag växt lite och min päls blir brooken. ...

Av Ingalill Moberg - Lördag 7 mars 23:52


  Denna goa kille söker en lämplig familj att busa med. Han blir brooken till pälsen, har allt på rätta stället och är trevlig till temperamentet. Får flytta tidigast 2/4..då han är chipmärkt, vaccinerad och har ett färskt friskintyg. ...

Av Ingalill Moberg - Söndag 23 feb 14:28

    Nu har valparna öppnat sina ögon och upptäcker världen i hagen i köket. Dom är lev.klara 2/4 då dom blir 8 veckor. ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se