Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Mera sött...och vissa har det gott!!

Av Ingalill Moberg - 16 maj 2010 15:01

11 ankungar såg dagens ljus i går...små ulliga dunbollar. Här har inte varit så mycket nytt på hundfronten utan mer fjäderfä-nyheter, nåja, vi går ju och väntar på tecken från Java...om hon är dräktig nu med Pinnen.Och så ser vi fram emot helgens utställningar i Hässleholm och Hörby och hoppas på bättre väder så vi slipper frysa så dant...för fryser gör man ju för det mesta nu för tiden!..eller blir blöt av allt regn.

Klippans Begravningsplats för smådjur hade medlemsmöte nu i veckan och jag hade ordnat så Royal Canin kom och höll föredrag om näringslära för oss..tyvärr så kom det inte så många, och det var ju lite pinigt, för dom hade åkt ända från Göteborg . Kika in på begravningsplatsens hemsida och se hur fint det är på djurkyrkogården! www.klippansdjurbegravningsplats.se

Vissa har det ju gott i husses knä, syns ju tydigt vilka som är bästisar!        

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingalill Moberg - Torsdag 3 maj 09:45


  Nu är Vickan, Mayberry Farm’s Alba Maxima parad med Stjärnlidens Matrix Mayor, Morris så vi hoppas på valpar till midsommar. Morris kan ni se på Kennel Stjärnliden. ...

Av Ingalill Moberg - Tisdag 20 feb 20:42

    Två fina hanvalpar födda 13/2...mitt i natten förståss😴. Alla mår finfint och Dixie är en lugn o trygg moder. Dixie, Mayberry Farm’s Hubba Bubba och pappa Bosse , Relieds Moon Ray.  Vi planerar oxå en sommarkull,  Vickan, Mayber...

Av Ingalill Moberg - Lördag 20 jan 18:36


  Dixie, Mayberry Farm,s Hubba Bubba är dräktig och förväntas valpa v7. Hon är vår lilla sötnos och är parad med Relieds Moon Ray, Bosse på kennel Jackflash ...

Av Ingalill Moberg - Onsdag 10 jan 15:00

    Nu är alla valpar hemma i sina nya hem och vi önskar dom lycka till 😀 Lille Ville söker vi en foderfamilj till , i Skåne. Han sälj till  reducerat pris med bibehållen avelsrätt.... sk halvfoderavtal....vi önskar para tre tikar med hon...

Av Ingalill Moberg - 25 december 2017 15:11

         

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se