Senaste inläggen

Av Ingalill Moberg - 7 juni 2013 13:52

Trevlig hane till salu mellan SEUCH Mayberry Farm's Rudolph Valentino och Lilletass Donna Karan

Han är 6 veckor gammal och kan flytta till midsommar        

ANNONS
Av Ingalill Moberg - 6 juni 2013 17:27

Lite barn-träning för valparna, grannbarnen kommer ju gärna in och gosar med dom små söta valparna. I nuläget har vi en hane och en tik till salu, dom blir 8 veckor till midsommar.

Skönt med sol och värme, valparna är ute nästan hela dagen och somnar gott på filten på verandan. Två mammor har dom ju oxå, så där är inget att klaga på. Harry har utvecklats till Plåg-Harry, han är ganska så intensiv nu efter 10 dagars medicinering med krage och inga promenader. Vi försöker aktivera honom med Rally-träning på grusplan, och det gillar han. Tassen läker fint nu, så det känns skönt.        

ANNONS
Av Ingalill Moberg - 19 maj 2013 13:19

Skönt med lite uppfriskande regn så gräsmattan tar sig, här inne i köket skiner dock so  len och valparna upptäcker världen runtomkring. Harry fullständigt ääälskar valparna!  han tvättar och sköter likt vilken mor som helst...till valparnas stora förtjusning!

Valpköpae kommer nästa vecka och det ska bli spännande vad dom hittar för favoriter.              

Av Ingalill Moberg - 16 maj 2013 11:54

Full fart i valplådan i köket. Valparna blir tre veckor idag och världen utanför lådan är STOR.

Omvårdnad behöver jag inte oroa mig för: dom har fått två mammor!

Skendräktiga supermorsan Kiwi har tagit sig an skötseln med bravur och mamma Rutan tittar nöjd på medan hon vilar sig i solskenet.      

Av Ingalill Moberg - 10 maj 2013 14:06

Nu har dom blivit två veckor gamla och ögonen är öppna och dom har fått flytta ut i hagen i köket. Så smått börjar dom använda muskulaturen att resa sig och öva på att ta sig fram.

Viss konkurens har börjat mellan tikarna Rutan och gammelmormor Kiwi. Kiwi tycker helt klart att valparna tillhör henne nu, till Rutans stora förtret. Visserligen börjar Rutan ta allt längre pauser mellan valpskötseln och snart ska dom börja äta fast föda.

Vi får se hur dramat utvecklar sig, för tillfället är dagen Kiwis och natten Rutans....

              

Av Ingalill Moberg - 26 april 2013 15:04

Nu har dom kommit ut  Rutan (Lilletass Donna Karan) och Valles (SEUCH Mayberry Farm's Rudolph Valentino) valpar. Allt gick fort och fint, 2 hanar och 3 tikar.

         

Av Ingalill Moberg - 17 april 2013 19:22

Nu är hon hiskeligt stor om magen och lufsar långsamt omkring, inom veckan hoppas vi på valpar.

Ute skiner solen och humlor och fjärilar är fullständigt tossiga, paddorna har krypit fram och vår kära Snokan låg på plats längs stigen idag, russlarna var faktist framme och nosade på henne, tror inte dom var sugna på orm.

Vårbadningen har startat med Valle, bort med hår och ull det kan småfåglarna bygga sina bon med, och igår fick jag årets första bistick. Ja man kan lugnt säga att våren har kommit  och äckliga låååånga vintern är bortjagad.

Harry, Mayberry Farm's Man in Black växer och frodas han med, hela 6 månader har det lilla livet hunnit bli.    

Av Ingalill Moberg - 18 mars 2013 17:44

Idag varnas det för snöstorm med stora mängder snö och vinden är uppe i stormstyrka....känner mig smått isolerad här i skogen, överallt är det ishalt och svårt att ta sig fram, och nu böjer sig träden oroväckande..

men vi väntar valpar!..ett gott vårtecken. Rutan, Lilletass Donna Karan och Valle, SEUCH Mayberry Farm's Rudolph Valentino är parade och vi hoppas på valpar till Valborg. mer info kommer när magen växer!

Vi har oxå varit i Vattenriket uppe i Kristianstad på Örnsafari med båt och guide. Så mycket örn blev det väl inte, vi såg 3 st Kungsörn på håll med kikare, stora rackare det där! Var ute 4 timmar med strandhugg för fika och soppa, tur vi hade hyrt överlevnadsoveraller.

Nä nu lägger vi oss i ide tills våren vågar sig fram          

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mayberry med Blogkeen
Följ mayberry med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se